Så går det till

Så går det till

Så här hanterar vi skador på plåt och glas

1

Det börjar med skadebesiktningen

För att kunna reparera din bil kommer vi först att undersöka vad som behöver repareras. Det här gör vi under en skadebesiktning. Besiktningen är alltid gratis och du förbinder dig inte på något sätt. En skadebesiktning tar cirka 20 minuter.


2

Skadereparation

Reparation av krockskador
Lidingö Bilskadeservice reparerar plåt-, lack- och krockskador för alla bilmärken. Bilens ursprungliga garanti kommer alltid att finnas kvar.

Om du har en ny bil som fortfarande omfattas av vagnskadegarantin måste du åka till en verkstad som är auktoriserade för just ditt bilmärke. Lidingö Bilskadeservice är auktoriserade för Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT.

Billackering
Reparation av större plåtskador på bilens kaross kräver ofta även ett lackeringsarbete. Vi lackar miljövänligt med vattenbaserat lackeringssystem.

Vindrutor
Ett litet stenskott i vindrutan kan ofta repareras. Vid stenskott i synfältet eller om stenskottet bildat en spricka i glaset måste vindrutan ersättas med en ny.
Boka glasreparation

El- och hybridbilar
Vi har kunskap om fordon med ny teknik. Vi reparerar el-och hybridbilar av olika märken. Alltid enligt tillverkarens reparationsanvisningar.

Lånecykel eller hyrbil
Vi erbjuder en ersättningsbil eller lånecykel under tiden som ni har er bil inlämnad på verkstaden.
Läs mer om hyrbilar


3

Service

Förutom att vi utför skadereparationer erbjuder vi även service på vår serviceverkstad. Lidingö Motorserice är auktoriserade för Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT.
Boka service


4

Upphämtning av bilen

Vi ger dig alltid ett preliminärt leveransdatum när du lämnar in din bil. Vi ringer dig och skickar ett SMS när din bil är klar för upphämtning.