SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
seatkort_spegling

Aktuella erbjudanden

SEAT Displaycleaner 2-in-1 115:-

Skärmrengöring 2 in 1 kombination i stilren design. Rengöringsvätska och mikrofiberduk tar bort smuts och irriterande fingeravtryck på din skärm.
Ord cirkapris: 99:-
Artikelnr: 000 071 783 A

iZi Twist B i-Size 550:-/mån

En bilbarnstol med rotation och Universal Level Technology™ som kan användas från nyfödd. En bakåtvänd bilbarnstol som kan roteras från sida till sida och har den innovativa BeSafe Baby Shell™.
Kampanjpris: 8 299:- Artikelnr: T 107 221 MI

Hundbur L enkel 391:-/mån

Enkelbur med gott om plats En säker och mycket praktisk hundbur, som också ger plats för annat. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil. Deformationszon vid en eventuell påkörning bakifrån trycks hundburen på ett kontrollerat sätt ihop i samma omfattning som bilens deformationszoner.
Ord cirkapris: 4 695:-  
Totalpris: 4 200:-   Artikelnr: T 100 363