Volkswagenkortet _Visa_

Volkswagenkortet Visa

Kortet för dig som kör Volkswagen

Volkswagenkortet VISA är speciellt framtaget för dig och din Volkswagen. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är Volkswagenkortet VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med Volkswagenkortet VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

Volkswagen Original kylbox 166:-/mån

Användbar såväl i som utanför bilen. Optimal Med en kylbox från Volkswagen har du alltid kylda drycker, frukt, snacks eller annat enkelt till hands. Boxen kan också ställas om för att varmhålla mat. Placeras enkelt i baksätet och förankras säkert med bilbältet. Volym 25 Liter.
Ord cirkapris: 2 420:-
Kampanjpris: 1 995:- Artikelnr: 000 065 400 F

Volkswagen Cykelhållare för 2 cyklar 566:-/mån

Hopfällbar och tiltbar cykelhållare för två cyklar. Vi kan tyvärr inte testa cykelhållaren på varje bilmodell, därför kan det på vissa modeller med mycket stor baklucka innebära att det inte går att öppna bakluckan helt vid tiltat läge.
Ord cirkapris: 7 870:-
Kampanjpris: 6 795:- Artikelnr: 3C0 071 105 B

Hundbur Variocage lll L Enkelbur 375:-/mån

Enkelbur med gott om plats. En säker och mycket praktisk hundbur, som också ger plats för annat. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.
Ord cirkapris: 5 295:-
Kampanjpris: 4 500:- Artikelnr: T 100 363

Instegsbelysning Volkswagen Classic Logo 83:-/mån

Instegsbelysning av LED-typ som projicerar VW Logo på marken när främdre dörren öppnas. Detta ser inte bara elegant ut utan ger belysning för i- och ustigning av foronet. Endast för bilar med tröskelbelysning som standard.
Ord cirkapris 1 195:-
Totalpris 999:- Artikelnr: 000 052 120 B

Force XT L Aeroskin 467:- / mån

Lätt att öppna och stänga med nya låssystemet LockKnob som även förhindrar skador på Thule Premium Key. Maximalt utnyttjande av utrymmet för en mängd fordonsversioner. Lätt att montera tack vare snabbfästet PowerClick.
Den integrerade momentindikatorn klickar när boxen är rätt fastsatt, vilket gör monteringen både snabb och säker. Dubbelsidig öppning gör det enkelt att komma åt alla delar av boxen från bilens båda sidor.
Ord cirkapris: 7 199:-
Totalpris: 5 599:- Artikelnr: T 706 355 B