Volkswagenkortet _Visa_

Volkswagenkortet Visa

Kortet för dig som kör Volkswagen

Volkswagenkortet VISA är speciellt framtaget för dig och din Volkswagen. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är Volkswagenkortet VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med Volkswagenkortet VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

iZi Twist B i-Size 550:-/mån

En bilbarnstol med rotation och Universal Level Technology™ som kan användas från nyfödd. En bakåtvänd bilbarnstol som kan roteras från sida till sida och har den innovativa BeSafe Baby Shell™.
Kampanjpris: 8 299:- Artikelnr: T 107 221 MI

Volkswagen Original display rengöring 2-in-1 129:-

Volkswagen Original Displayrengöring 2-i-1 Rengöringsspray kombinerad med microfiberduk som tar bort smuts och irriterande fingeravtryck på skärmar och andra högblanka displayer i din Volkswagen. Finns i 5 olika färger.
Ord cirkapris: 149:-
Artikelnr: 000 096 311 AD5 30

Volkswagen Original cykelhållare 125:-/mån

Lätt, stark, stabil och låsbar cykelhållare som du enkelt monterar i lasthållare på taket. Klarar en cykel som väger upp till 20 kg, däckbredd 3 tum, max ramrör 100 mm (ovala ramrör, max 80 mm runda ramrör). I det unika City Crash Plus-testet uppfyller cykelhållaren Volkswagens högsta standard.
Ord cirkapris: 1 995:-
Kampanjpris: 1 495:- Artikelnr: 000 071 128 F