AudiKort _Visa_

AudiKort Visa

Vårt bästa tillbehör är gratis

AudiKort VISA är speciellt framtaget för dig och din Audi. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är AudiKort VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med AudiKort VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök

Aktuella erbjudanden

Audi Original display rengöring 149:-

Audi Original Skärmrengöring 2-i-1 Rengöringsspray kombinerad med microfiberduk som tar bort smuts och irriterande fingeravtryck på skärmar och andra högblanka displayer i din Audi. Finns i 5 olika färger.
Ord cirkapris: 149:-
Artikelnr: 80A 096 311 D

Audi cykelhållare 150:-/mån

Lätt, stark, stabil och låsbar cykelhållare som du enkelt monterar i lasthållare på taket. Klarar en cykel som väger upp till 20 kg, däckbredd 3 tum, max ramrör 100 mm (ovala ramrör, max 80 mm runda ramrör).
Totalpris: 1 795:- Artikelnr: 80A 071 128

Hundbur L enkel 391:-/mån

Enkelbur med gott om plats En säker och mycket praktisk hundbur, som också ger plats för annat. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil. Deformationszon vid en eventuell påkörning bakifrån trycks hundburen på ett kontrollerat sätt ihop i samma omfattning som bilens deformationszoner.
Ord cirkapris: 4 695:-  
Totalpris: 4 200:-   Artikelnr: T 100 363