Om Företaget

Om Företaget

Lidingö Motorservice

Lidingö Motorservice AB startades redan 1954 av Sture Kullberg. Verksamheten startade på Stockholmsvägen, men flyttade till nuvarande adress redan 1960.
Väl på plats i hantverkshuset på Vasavägen 82 började samarbetet med Volkswagen, så man kan lugnt påstå att ”kulturen” sitter i väggarna!

Under åren har lokaler och verksamhet ständig utvecklats, och nu är den senaste ansiktslyftningen klar.

Och nu när bolaget är inne på sitt 61:a år i servicebranschen, kan vi med stolthet konstatera att verksamheten står bättre rustad än någonsin!

Vår verkstad är kvalitetscertifierad av TÜV.


Lidingö Bilskadeservice

Att Lidingö Bilskadeservice är något alldeles speciellt i bilkretsar, råder det ingen tvekan om. Det hela började i Fannydal i Nacka 1970, då företaget startade under namnet Frittes Billack. 1971 flyttade vi till Frejgatan vid Odenplan, där de artistiska ådrorna fick fritt spelrum bland Hot Roads, motorcyklar och speciella gatbilar. När man flyttade ut till Lidingö och Södra Kungsvägen 1975, var Frittes Billack den hetaste lackverkstan i landet.

Här målades de mest kända bilarna, de mest prisbelönta Roddarna och hojarna och motivlackeringens ädla konst förde fram begåvningar som Gringo och inte minst mäster Conny själv. Det mycket noggranna och kvalitetsmedvetna kunderna hade stora krav på lacken. Här grundlades inte bara en speciell teknik, utan en yrkesskicklighet som satte kvalitet och finish i främsta rummet. Och på den vägen gick företaget vidare.

2016 tog företaget ett nytt steg när vi bytte namn till Lidingö Bilskadeservice.

100-klubben

Sedan oktober 2014 tillhör Lidingö Motorservice AB den exklusiva skara servicepartners som, under minst en mätperiod uppnått ett kundindex på 100 eller högre. Tack alla kunder!

100-klubben-liten-2-450x620