_Lediga_ tjänster

Lediga tjänster

Lidingö Motorservice söker Diagnostekniker/Tekniker

Är du en duktig diagnostekniker som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar? Då kan det vara just Dig vi söker!

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består av att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på personbilar av märkena Volkswagen, Audi och Skoda.

Kvalifikationer
Du som söker har en 3-årig fordonsteknisk utbildning, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör även ha minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Det är meriterande om du arbetat med våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Vi förutsätter att du har god datorvana samt administrativ förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmen som omfattas inom Volkswagen Group. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper
Du som söker ska ha ett stort intresse för bilar och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete men även van vid att hantera arbete i ett högre tempo.

Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

Förmåner

  • Månadslön
  • Företagshälsovård
  • Olycksfallsförsäkring
  • Tjänstepension
  • Goda utvecklingsmöjligheter

Kontaktuppgifter
Jan Olofsson
Platschef/Servicechef
070-8404812
Jan.olofsson@lidingomotorservice.se

Välkommen med din ansökan!
Ansökan och frågor om tjänsten skickas märkt ”Diagnostekniker” till Jan.olofsson@lidingomotorservice.se

Jag samtycker till att mina uppgifter behandlas och lagras enligt GDPR.
→ Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter