Volkswagenkortet _Visa_

Volkswagenkortet Visa

Kortet för dig som kör Volkswagen

Volkswagenkortet VISA är speciellt framtaget för dig och din Volkswagen. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är Volkswagenkortet VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med Volkswagenkortet VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

DFREEZE – Fjärrstyrd värme i bilen 250:-/mån

Om du har Webasto parkeringsvärmare monterat från fabrik kan du lägga till tjänsten dfreeeze. Med hjälp av den kan du slå på och av värmaren via mobilen eller surfplattan och läsa av aktuell temperatur i bilen. När du ställer in din avresetid beräknar tjänsten hur långt i förväg värmaren ska sättas igång för att du ska få en behaglig temperatur. Passar ej Touareg och el-bilar. Monteringskostnader tillkommer.
Ord cirkapris: 3 995:-
Kampanjpris: 2995:- Artikelnr: 000 054 929 C

Batteriladdare MXS 7.0 12 volt 58:-/mån

MXS 7.0 är den perfekta universalladdaren för 12V. Den är idealisk för större batterier i husvagnar, husbilar, båtar och bilar. Sådana fordon kräver ofta funktioner som löser många sorters batterirelaterade problem. Lämpar sig för underhållsladdning upp till 225Ah.
Ord cirkapris: 1 595:-
Totalpris: 1 395:- Artikelnr: T 404 270

Osram LED Varningsfyr 189-

Osram LEDguardian Road Flaire är ett komplement till varningstriangeln. Synlig upp till 1,5 km. Batteritid upp till 100 timmar.
Ord cirkapris: 250:-
Artikelnr: T 400 892