AudiKort _Visa_

AudiKort Visa

Vårt bästa tillbehör är gratis

AudiKort VISA är speciellt framtaget för dig och din Audi. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är AudiKort VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med AudiKort VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök

Aktuella erbjudanden

Audi Original USB-uttag 295:-

Dubbelt USB uttag för fordonets 12-volts uttag. Upp till två mobila enheter (smartphone, surfplatta etc.) kan laddas samtidigt.
Ord cirkapris: 349:-
Artikelnr: 8X0 051 443

Audi Original espressobryggare 225:-/mån

Med den mobila espressomaskinen från Audi blir du din egen barista på nolltid. Bara att ansluta till 12-voltsuttag i bilen, häll lite vatten, lägg i kaffe kapsel och skruva på locket. Efter ca 2 minuter behöver du bara trycka på espressoknappen, och du kan njuta av färsk, varm espresso med crema. Mobil espresso levereras i praktisk väska, två okrossbara espressokoppar, behållare för använda kapslar och rengöringsduk. Den mobila espresso är en trogen följeslagare på både korta och långa resor.
Totalpris: 2.695:- Artikelnr: 4G0 069 641

Kupéfläkt 1400W Defa 62:-/mån

Världens minsta kupévärmare! Kupévärmare med PÅ/AV strömbrytare och ett effektområde för små till medelstora personbilar eller medelvinterklimat.
Ord cirkapris: 978:-
Totalpris: 749:- Artikelnr: T 630 056