AudiKort _Visa_

AudiKort Visa

Vårt bästa tillbehör är gratis

AudiKort VISA är speciellt framtaget för dig och din Audi. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är AudiKort VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med AudiKort VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök

Aktuella erbjudanden

BeSafe iZi Plus 333:-/mån

BeSafe presenterar stolt iZi Plus. Den nya, bakåtvända bilbarnstolen, som har en användningstid upp till fem år. Stolen har genomgått tuffa krocktester och är självklart Plustestgodkänd upp till 25 kg. Den mekaniska frontbygeln leder till en enormt fast montering, där din muskelstyrka inte är den avgörande faktorn. Nu med en enklare och smidigare bältesdragning för ännu starkare resultat.
Ord cirkapris: 4 799:-
Totalpris: 3 999:- Artikelnr: T 153 264

Kupévärmare 1700 W Waveline 58:-/mån

Waveline är den senaste serien med kupévärmare i miniformat från Svenska Calix.
Innehåller bl.a: 360° Vinklingsbart fäste med bajonettanslutning, Golvstativ, Väggfäste och Quick clip, On/Off knapp + effekt, Ny motorteknik som ger ökad effektivitet. Denna kupévärmare kan även monteras upp och ner.
Ord cirkapris: 950:-
Totalpris: 695:- Artikelnr: T 606 053

Audi Vinterkit 449:-

Paketet för den svenska vintern: snöskyffel, isskrapa, LED-varningslampa och De Icer – isskrapan på burk.
Ord cirkapris: 664:-
Artikelnr: 00A 000 001

Audi Original espressobryggare 225:-/mån

Med den mobila espressomaskinen från Audi blir du din egen barista på nolltid. Bara att ansluta till 12-voltsuttag i bilen, häll lite vatten, lägg i kaffe kapsel och skruva på locket. Efter ca 2 minuter behöver du bara trycka på espressoknappen, och du kan njuta av färsk, varm espresso med crema. Mobil espresso levereras i praktisk väska, två okrossbara espressokoppar, behållare för använda kapslar och rengöringsduk. Den mobila espresso är en trogen följeslagare på både korta och långa resor.
Totalpris: 2.695:- Artikelnr: 4G0 069 641