Nyheter

Nyheter

2014 blev ett riktigt hyggligt år för Lidingö Motorservice, omsättningen ökade och den så kallade CSS/kundindex mätningen ligger stabilt på en plats bland de bättre i landet.
I samband med vårt 60-årsjubileum i oktober blev vi medlemmar av den så kallade 100-klubben, en exklusiva skara servicepartners som, under minst en mätperiod uppnått ett kundindex på 100 eller högre.

100-klubben-2014

Tack alla kunder!

För att ta ytterligare steg, och se nya utvecklingsvägar har vi i år gjort en omorganisation i både arbetsledning och styrelse. Och med ytterligare en certifierad servicemekaniker är vår beredskap god, ja bättre än någonsin!

Totalt jobbar nu sexton personer tillsammans i vår moderna serviceverkstad på Vasavägen, och vi är rustade för framtiden!

* Däckservice med förvaring
* Dialogmottagning och Express-service utan tidsbokning
* Byte av vindrutor
* AC-arbeten
* Släcka 2:or från besiktning
* Särskild Transportbilsavdelning

…är några exempel på vår vad vi erbjuder!

Vi är fullt auktoriserade för Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar, och kan därmed erbjuda allt som de ”stora” anläggningar har.
Det gäller även bilar med både nationellt och europeisk tecknat serviceavtal.

**

Och just nu har vi kampanjpriser för service på bilar mellan 2004-2005, där vi tillämpar differentierad prissättning som gynnar dig med en lite äldre bil.
Numera finns även ett nytt reservdelssortiment med ekonomidelar på bl.a. bromsar, avgassystem och batterier.

Våra service & reparationspaket tål alltid att jämföras, gräset är sällan grönare på andra sidan!

Lidingö Motorservice – Tradition, trygghet och tillgänglighet.